Over ons

Het ontstaan

Zaterdag 4 juni 1994 openden wij de deuren van ons huidige pand. De behuizing biedt ons en onze medewerkers alle ruimte om u nog beter van dienst te zijn. De nieuwbouw was een logisch gevolg van de gestage groei die het bedrijf sinds de oprichting doormaakt.

Een nieuw pand op een zeer vertrouwd adres. Vele Westlanders kunnen zich de aanblik nog helder voor de geest halen: de kapperszaak annex sigarenwinkel op de T-kruising van de Heulweg en Bovendijk.
Op die historische grond is overgrootvader Kees Eekhout eertijds begonnen met het verkopen van verzekeringen. Hij legde in 1914 de basis van het huidige assurantiekantoor. In het midden van de jaren veertig heeft grootvader Kees Eekhout de draad opgepakt en zeer voortvarend gewerkt aan de uitbouw van de portefeuille. In 1954 werd de Wet Assurantiebemiddeling (WABB) ingevoerd en verkreeg Assurantiekantoor C.A. Eekhout op grond van gebleken professionaliteit en voldoende omvang de vereiste inschrijving in het register van de Sociaal Economische Raad (SER).

Later sloot het kantoor zich aan bij de Nederlandse Bond van Assurantiebemiddelaars en vader Kees Eekhout was inmiddels, in 1977, het kantoor komen versterken. Hij had eerst de nodige ervaring opgedaan bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Het bedrijf kreeg toen ook zijn huidige naam Assurantiekantoor Eekhout en Zoon.

Vanaf 1994 volgde ik de opleiding Management Economie en Recht, met de speciale richting Bank- en Verzekeringswezen (MER-BV) aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) in Rotterdam. Naast mijn studie deed ik in mijn vrije uren praktijkervaring op met werken op kantoor. In 2000 werd de vennootschap onder firma opgestart en ben ik fulltime op kantoor gaan werken.

Ons kantoor biedt momenteel een breed pakket van financiële producten aan.

Met vriendelijke groeten,
Patrick Eekhout

 

Beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers – In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort financiële producten die hij of zij adviseert. Zij ontvangen uitsluitend een vast salaris. Een eventuele verhoging van het vaste salaris is evenmin afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten.

Scroll naar boven